Συνήγορος του Πολίτη : Παρατηρήσεις επί του Νομοσχεδίου για την Αναμόρφωση του οικογενειακού δίκαιου

Σύμφωνα με το άρθρο 103 παρ. 9 του Συντάγματος και το νόμο 3094/2003, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αναγορευθεί από την ελληνική πολιτεία ως ο συνταγματικός θεσμός προάσπισης, προστασίας και προαγωγής της αρχής της ίσης μεταχείρισης. Προκειμένου να σταματήσει η κατ’ εξακολούθηση καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οφείλει η Ελλάδα να προσαρμόσει την νομοθεσία της όπως περιγράφεται στο συνημμένο κείμενο.

Οι Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού – ΑΜΚΕ ταυτίζονται με τις κάτωθι απόψεις θέλοντας να προφυλαχθεί από την εκ νέου καταδίκη η χώρα μας και το μέλλον της αλλά πρωτίστως για να προφυλαχθεί το αναφαίρετο δικαίωμα των ΠΑΙΔΙΩΝ, να ανατρέφονται και από τους δύο τους γονείς ισόχρονα, ισότιμα στις οικίες αμφοτέρων.

 

Αναλυτικά οι προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη εδώ : Sinigoros_13_05_21-parathrhseis-oikogeneiako-dikaio_2

Σχετικά άρθρα

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.