Δωρεά προς Χατζηκυριάκειο

Οι “Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού” λάβαμε την πρωτοβουλία και με την συνεισφορά των μελών μας τιμώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και δείχνοντας την κοινωνική και ανθρώπινη ευαισθησία μας θελήσαμε συμβολικά να προσφέρουμε μια δωρεά σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ειδών πρώτης ανάγκης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί και έχει υπό την προστασία του.

Στις 10/2/21 δια του νόμιμου εκπροσώπου μας κ. Κώστα Καρακώστα παραδόθηκαν αυτοπροσώπως 10 tablets τελευταίας τεχνολογίας, όπως και διάφορα τρόφιμα. Ο πραγματικός και ουσιαστικός ρόλος κάθε πατέρα είναι να συνεισφέρει στα παιδιά, ιδιαίτερα όταν υπάρχει άμεση ανάγκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα κοινωνικής φύσης και αδυνατούν να ζουν με τις οικογένειες τους.

Οι Μπαμπάδες του σήμερα είναι απόλυτα υπεύθυνοι και πρόθυμοι να συμμετέχουν ενεργά στις ζωές των παιδιών καταρρίπτοντας το στερεότυπο του “αδιάφορου” πατέρα που πλέον αποτελεί την μειονότητα και ανήκει οριστικά σε νοοτροπίες του παρελθόντος.

Ο κ. Καρακώστας κατά την παράδοση της δωρεάς μας μαζί με την διευθύντρια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος κ. Κατσιλιέρη Αναστασία

 

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ : Ευχαριστήρια-επιστολή-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Σχετικά άρθρα

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.