Πρώτη συγκέντρωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την 1/7/21 ημέρα Πέμπτη η 1η συγκέντρωση δια ζώσης των μέλων των Ενεργών Μπαμπάδων για τα δικαιώματα του Παιδιού από την πόλη της Αθήνας στον υπέροχο χώρο του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου με την παρουσία του Προέδρου μας Σίπκα Σταύρο μαζί με 2 ακόμη μέλη του Δ.Σ. τον Σταύρο Κακουλίδη, την Μαίρη Τόλια όπως και πλήθος άλλων ενεργών μπαμπάδων.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απηύθυνε λόγο ο Πρόεδρος προς όλους,  αναλύοντας περιληπτικά το πως φτάσαμε μέχρι την ψήφιση του νέου νόμου που κατοχυρώνει τον κανόνα για την από κοινού και εξίσου γονική μέριμνα ακόμα και μέτα την διάλυση ενός γάμου, όπως και τα βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα για την πιστή εφαρμογή του νόμου.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους ενεργούς μπαμπάδες που τάχθηκαν στον πλευρό μας και δώσαμε όλοι μαζί αυτό τον τίμιο και δίκαιο αγώνα για την προστασία του δικαιώματος των παιδιών μας να ανατρέφονται και από τους δύο γόνεις εφόσον αυτοί είναι ικανοί και κατάλληλοι για να ασκήσουν τα γονικά τους καθήκοντα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις για να έρθουμε κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις και με τα υπόλοιπα μέλη μας που βρίσκονται ανά την επικράτεια.

Συνεχίζουμε μέχρι την αμετάκλητη νίκη που δεν είναι τίποτα λιγότερο από την

  • Κοινή ανατροφή
  • Ίσο χρόνο ανατροφής και από τους δύο γονείς
  • Εναλλασσόμενη κατοικία

Ξεκινάμε πολύ δυναμικά ξανά από τις 16/09/21

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Σχετικά άρθρα

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.