Ευγενική Χορηγία της Politis Group

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Politis Group για την ευγενική και αφιλοκερδή χορηγία της προς την “ΑΜΚΕ Ενεργοί μπαμπάδες για τα δικαιώματα του Παιδιού”, με την συνδρομή της οποίας τοποθετήθηκαν οι αφίσες μας σε 300 κεντρικά σημεία σχεδόν σε όλους τους δήμους της Αττικής στα panels που βρίσκονται στις στάσεις των αστικών λεωφορείων.

Επίσης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και για την αναπαραγωγή της διαφημιστικής μας καμπάνιας από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ομίλου. Η αρωγή της Politis Group στον αγώνα που κάνουμε για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και την ευαισθητοποίηση όλων για ένα τόσο κρίσιμο κοινωνικό θέμα που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας για τα δικαιώματα του παιδιού είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε ότι μελλοντικά οι δρόμοι μας θα σμίξουν πάλι καθώς μας διακρίνουν και μας ενώνουν κοινά οράματα και στόχοι.

Οι αφίσες που έχουν ήδη μπει σε στάσεις λεωφορείων είναι οι παρακάτω

 

Σχετικά άρθρα

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.