ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Προς τα αξιότιμα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

 

 

Με κάθε σεβασμό στο λειτούργημά σας, οι “Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού” Α.Μ.Κ.Ε., θεωρήσαμε χρέος μας να σας αποστείλουμε ένα βίντεο με μαρτυρίες ενός δείγματος αποξενωμένων γονέων και οικείων το οποίο επιβεβαιώνει την ύπαρξη της τραγικής πραγματικότητας που βιώνουν πρωτίστως τα παιδιά και όχι μόνο αυτά..
Το σύνδρομο της γονεϊκής αποξένωσης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, όπως εσείς καλύτερα γνωρίζετε από τις δικαστικές αίθουσες, αλλά ίσως δεν το αντιμετωπίζετε πάντοτε με την αυστηρότητα που του αναλογεί, ώστε να πάψει να υπάρχει στην φαρέτρα των κακοποιητικών γονιών. Ο γονέας που μεθοδεύει την αποξένωση ,συνήθως η μητέρα λόγω αποκλειστικής επιμέλειας, γνωρίζει πολύ καλά ότι διαπράττοντας το αδίκημα της μη τήρησης των δικαστικών αποφάσεων θα καταδικαστεί με αναστολή όπως ξέρει καλά τις χρονοβόρες διαδικασίες των μηνύσεων οι οποίες τελικά λειτουργούν εις βάρος του γονέα που αποξενώνεται έτσι συστηματικά, χάνοντας το παιδί του το οποίο εξελίσσεται πολλές φορές επηρεασμένο σε γενίτσαρο, στερούμενο την προστασία και την αγάπη του πατέρα του.
Το σύνδρομο αυτό που καταστρέφει ζωές και καταδικάζει παιδιά να μεγαλώνουν ορφανά με συνέπειες όπως η παραβατικότητα, μόνο εσείς μπορείτε να το εξαλείψετε με τις γνώσεις σας, την εμπειρία σας, την αποφασιστικότητά σας και το αίσθημα Δικαίου που σας διακρίνει.
 

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας, ευχόμενοι και ελπίζοντας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου που έχει εξελιχθεί σε επιδημία.

Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του Παιδιού – ΑΜΚΕ

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.