ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Για άλλη μια φoρά οι Ενεργοί Μπαμπάδες Α.Μ.Κ.Ε. στάθηκαν δίπλα στον μπαμπά Κωσταντίνο Βρο΄ύλη που έκανε έκκληση για βοήθεια μέσω της τοπικής εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ:


Συμπολίτης μας ζητά βοήθεια

Βοήθεια ζητά συμπολίτης μας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, καθώς ως μονογονεϊκή οικογένεια και παρά το γεγονός ότι είναι εποχικός εργαζόμενος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Οι χαμηλοί μισθοί σε συνδυασμό με τα πολύ υψηλά ενοίκια έχουν οδηγήσει και εκείνον στα όρια της φτώχειας, καθώς μεγαλώνει μόνος του τα δύο παιδιά του.

Επιπλέον, εκκρεμεί η έξωση από το σπίτι που διαμένει, όχι λόγω μη καταβολής του μισθώματος, αλλά για να γίνει η χρήση του από τον ιδιοκτήτη.

Ο ίδιος επιθυμεί να απευθυνθεί σε όποιον συμπολίτη μας έχει τη δυνατότητα αλλά και περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας για να τον βοηθήσει, είτε με οικονομική ενίσχυση είτε με την ενοικίαση σπιτιού έναντι χαμηλού ενοικίου.


Οι Ενεργοί Μπαμπάδες έδωσαν το παρόν και ανταποκρίθηκαν, στο μέτρο του δυνατού, στην ανάγκη ενός πατέρα να φροντίσει τα παιδιά του μόλις διάβασαν το κάλεσμά του για βοήθεια, μέσω τοπικής εφημερίδας.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη που βοήθησαν καθώς και τον ενεργό μπαμπά και συντοπίτη του Μάριο Ταμπάκη ο οποίος βοήθησε στις επαφές ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η προσφορά…
              
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.