Σε διαθεσιμότητα η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. για τις ψευδείς γνωματεύσεις κατά πατεράδων

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ! ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Σωτήρης ΣκουλούδηςΣωτήρης Σκουλούδης

Ραγδαίες εξελίξεις που απασχολεί δεκάδες οικογένειες, με την εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της ψυχολόγου που κατηγορείται για ψευδείς καταθέσεις που σχετίζονται και με κακοποίηση παιδιών, να βγάζει πολλά… «λαβράκια» και να αναμένονται εξελίξεις.

Έπειτα από μήνες εξονυχιστικών ερευνών, οι Αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα την ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία εμπλέκεται σε σωρεία υποθέσεων με ψευδείς γνωματεύσεις και καταθέσεις σε δικαστήρια, κατά κόρον κατά πατεράδων, σε υποθέσεις αντιδικίας με την πρωήν σύζυγο και υποτιθέμενης κακοποίησης των ίδιων τους των τέκνων.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, που κινητοποίησε την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και το Υγειονομικό της ΕΛ.ΑΣ., όπου υπάγεται η συγκεκριμένη ψυχολόγος.

Η δικογραφία μετράει ήδη περισσότερες από 2.000 σελίδες, ενώ κομβικά στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν από την κατάσχεση που διατάχθηκε του προσωπικού υπολογιστή της ψυχολόγου, αλλά κυρίως από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου και την επακόλουθη καταγραφή συνομιλιών της, για αυτές τις υποθέσεις.

Όπως προκύπτει μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκονται δικηγόροι αλλά και δικαστικοί λειτουργοί, των οποίων ο ρόλος διερευνάται σχετικά με τη δράση της συγκεκριμένης ψυχολόγου, η οποία ιδιωτεύει με ειδική άδεια απερχόμενου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Με τη λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας που ελήφθη, καταδεικνύεται και η σοβαρότητα των υπό διερεύνηση αδικημάτων, ενώ αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις, σχετικά με το ποινικό σκέλος της διαδικασίας.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/1549683/se-diathesimotita-i-psyxologos-tis-el-as-gia-tis-psevdeis-gnomateyseis-kata-pateradon

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.