“Γιορτή του Πατέρα” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Στις 16/6/2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στην ” Γιορτή του Πατέρα” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας από την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων και με την υποστήριξη του Δημάρχου Κωσταντίνου Ασκούνη. Στην οποία παρευρέθη αντιπροσωπεία των “Ενεργών Μπαμπάδων για τα Δικαιώματα του Παιδιού”

 

 

Στην οποία παρευρέθη αντιπροσωπεία των “Ενεργών Μπαμπάδων για τα Δικαιώματα του Παιδιού”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Η  αντιπροσωπεία των “Ενεργών Μπαμπάδων για τα Δικαιώματα του Παιδιού” συνομηλησε με την Αντιδημαρχο Καλλιτεχνικης Εκπαιδευσης και Κοινωνικης Μεριμανας και προεδρο της Επιτροπης Ισοτητας του Δημου Καλλιθεας Κυρια Αθηνα Εξάρχου και με τον Δημαρχο καλλιθεας Κωσταντίνο Ασκούνη για τα προβληματα που αντιμετοποιζουμε 

 

     


Μετά την συνομιλία που είχαμε ο Δήμαρχος μας κάλεσε να απευθύνουμε ένα χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης και μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας κος Χρήστος Νικολαΐδης για το χρονίζον πρόβλημα της Αποξένωσης Γονέα-Τέκνου και την ανάγκη των τέκνων για Συνεπιμέλεια, όπου μοιράστηκαν και σχετικά φυλλάδια για τον αγώνα που κάνουμε με επίκεντρο το Ύψιστο Συμφέρον του Παιδιού.


Ευχαριστούμε πολύ για το βήμα που μας δόθηκε τον Δήμαρχο Καλλιθέας Κύριο Κωσταντίνο Ασκούνη , την Αντιδήμαρχο Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας κυρία Αθήνα Εξάρχου και τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Νικόλαο Ηλιάδη και ελπίζουμε στην συνέχεια της συνεργασίας μας 

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.