ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ EVIA HOTEL & SUITES


Το Δ.Σ. των Ενεργών Μπαμπάδων Α.Μ.Κ.Ε. θέλει να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο EVIA HOTEL & SUITES στο Μαρμάρι Ευβοίας, γιατί μετά από αίτημά μας για τοποθέτηση φυλλαδίων στο χώρο της reception προς ενημέρωσης των ενοίκων του ξενοδοχείου για την δράση μας και το έργο μας, οι άνθρωποι της reception ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη χαρά.
Το EVIA HOTEL & SUITES είναι αρμονικά τοποθετημένο σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμάνι του Μαρμαρίου, το Evia Hotel & Suites αποτελεί την τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τη Νότια Εύβοια. Το Evia Hotel & Suites συγκεντρώνει την ουσία μιας premium διαμονής με τους όμορφα εξοπλισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, καλώντας τον επισκέπτη σε έναν παράδεισο αναψυχής και άριστης φιλοξενίας.
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.