ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ JENIFFER HARMAN

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ JENIFFER HARMAN ΣΤΟ COLORADO STATE UNIVERSITY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ..


Στην ερευνητική εργασία η οποία δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο 2023 στην “Επιθεώρηση Υπηρεσιών Παιδιών και Νεολαίας” χρησιμοποιήθηκε μία μέθοδο ανάλυσης δεδομένων για να καθορίσει την ακρίβεια τής θεωρίας ότι σε δικαστικές υποθέσεις στις οποίες επικαλείται η Γονική Αποξένωση, οι μητέρες χάνουν την επιμέλεια από κακοποιητικούς πατέρες με ανησυχητική συχνότητα. Από την ανάλυση 500 δικαστικών υποθέσεων οι ισχυρισμοί αυτοί απεδείχθησαν ΕΣΦΑΛΜΕΝΟΙ ( false).

Η αξία αυτής της έρευνας αναγνωρίστηκε με το βραβείο που δίνεται σε συγγραφείς των καλύτερων άρθρων ή βιβλίων που εκδόθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες και σχετίζονται με την αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Γονέων για να βελτιώσει τις ζωές των παιδιών και να ενδυναμώσει την κοινωνία προστατεύοντας το δικαίωμα κάθε παιδιού στην αγάπη και την φροντίδα και των 2 γονέων όταν χωρίζουν ή βρίσκονται σε διάσταση, μέσω επιχειρημάτων που βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες.

Dr. Don Hubin Πρόεδρος της Εθνικής Οργάνωσης Γονέων και Επίτιμος Καθηγητής της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Ohio δήλωσε : ” Η Dr Jennifer Harman είναι μία παγκοσμίως διάσημη ερευνήτρια σε θέματα Γονεϊκής Αποξένωσης . Σε ένα χώρο που μερικές φορές η έρευνα αμαυρώνεται από τον επιδιωκόμενο στόχο του ανατεθέντος έργου η έρευνα της καθηγήτριας Harman είναι υπόδειγμα αντικειμενικής και επιστημονικά γενναίας έρευνας .Βάζει ψηλά τον πήχη για να εμπνευστούν και άλλοι” !!


Η μετάφραση της έρευνας έγινε από την Α.Μ.Κ.Ε. ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Tiktok
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.